Bescherm je auto met XPEL folie van Absolute Motors

Bescherm je auto met XPEL folie van Absolute Motors

13 mei 2023 Uit Door Redactie

Je auto is een kostbaar bezit waar je natuurlijk zo lang mogelijk van wilt genieten. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en een kras of deuk in je auto kan hoge kosten met zich meebrengen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je auto te beschermen tegen ongewenste beschadigingen. In deze blog willen we jou graag kennis laten maken met de XPEL folie van Absolute Motors.

Beschermen tegen steenslag

Veel mensen kiezen ervoor om hun auto in de wax te zetten om hem te beschermen tegen steenslag en andere schades. Hoewel wax een prima bescherming biedt, is het niet de meest duurzame oplossing. XPEL folie daarentegen is een veel betere oplossing om je auto te beschermen tegen krassen, vuil en steenslag. De folie is namelijk enorm sterk, UV-bestendig en zelfherstellend.

Onzichtbaar schild

XPEL folie werkt als een onzichtbaar schild. De folie wordt over de lak van je auto aangebracht en beschermt zo tegen steenslag, vuil en insecten. De folie is verkrijgbaar in diverse diktes waardoor je de bescherming kunt afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Wanneer je de folie goed onderhoudt, gaat deze zo’n vijf jaar mee. 

Zelfherstellend

Een groot voordeel van XPEL folie is dat deze zelfherstellend is. Eventuele krassen die ontstaan zullen na verloop van tijd vanzelf weer verdwijnen. Daarnaast zal de folie je lak niet aantasten. Mocht je de folie op een gegeven moment willen verwijderen, dan kan dit zonder enige vorm van schade aan je lak.

Het aanbrengen van de folie is een secuur werkje dat het beste door een professional kan worden uitgevoerd. De XPEL specialisten van Absolute Motors zijn hiervoor opgeleid en beschikken over de juiste apparatuur en kennis. Het aanbrengen van de folie duurt gemiddeld 3 tot 5 dagen. Dit is afhankelijk van onder meer de grootte van de auto en het aantal onderdelen dat moet worden behandeld.

XPEL folie is niet alleen geschikt voor auto’s, maar ook voor andere voertuigen zoals motorfietsen, campers en boten. Kortom, wat voor voertuig je ook hebt, met XPEL folie ben je verzekerd van goede bescherming.

Ben je op zoek naar goede bescherming voor je auto, motor of andere voertuig? Dan is XPEL folie van Absolute Motors een uitstekende keuze. De folie biedt goede bescherming tegen krassen en steenslag en gaat bovendien jarenlang mee. Het aanbrengen van de folie is een secuur werkje waarvoor je het beste een professional kunt inschakelen. De specialisten van Absolute Motors staan voor je klaar om je voertuig van de beste bescherming te voorzien.