Sloopauto verkopen in Amsterdam

Sloopauto verkopen in Amsterdam

30 maart 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een aantal jaar geleden verhuisd naar een woning in Amsterdam samen met mijn vriendin. We hebben toen samen een auto gekocht waar we helaas een aantal weken geleden een ongeluk mee hebben gehad. De auto was daardoor erg kapot gegaan waardoor ik ik naar een garage toe was gegaan om de auto te laten maken. De monteur bij de garage vertelde mij dat de auto niet meer te repareren was en dat ik de auto het beste naar de sloop zou kunnen brengen omdat de onderdelen dan nog hergebruikt zouden worden. Ik ging daarom op het internet op zoek naar sloopauto Amsterdam.

sloopauto

Veel zoekresultaten

Toen ik op het internet op zoek ging ging sloopauto AMsterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van STS HOlland. op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. Ze bieden je een eerlijke prijs voor de auto en de onderdelen zullen hergebruikt worden. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik contact op had genomen met het bedrijf omdat het mij beter leek om de auto naar de sloop te brengen dan dat de auto op het terrein zou verrotten. Toen ze eenmaal de auto hadden bekeken boden ze mij een erg aantrekkelijke prijs voor de auto. Daarom besloot ik ook om mijn sloopauto aan STS Holland te verkopen. Ik raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf waar je een realistisch bedrag krijgt voor je sloopauto,