Zeer tevreden over de rijlessen van het Westeraam

Zeer tevreden over de rijlessen van het Westeraam

29 augustus 2019 Uit Door Redactie

Ik wilde graag mijn autorijbewijs halen en daarom ging ik ook op het internet op zoek aan een goede rijschool bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van rijschool Westeraam.

Zeer veel informatie op de website van het Westeraam

Toen ik terechtkwam op de website van rijschool Westeraam kwam ik terecht op een erg goed en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De rijschool beschikt onder andere over een zeer hoog slagingspercentage en hanteert voordelige prijzen voor de lessen die zij aanbieden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor de proefles bij rijschool Westeraam. 

rijschool

Een erg voordelige pakket

Tijdens de proefles werd mij het autorijden erg goed en rustig uitgelegd. Dit vond ik zelf erg prettig waardoor ik besloot om een pakket bij de rijschool af te sluiten. Ik heb nu inmiddels een aantal lessen gehad en ik heb het autorijden al aardig onder de knie.